Zoek
Filters
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Veel gestelde vragen

Regelmatig krijgen wij dezelfde vragen, die wij op deze pagina beantwoorden.
Staat uw vraag er niet bij? Bel dan 033 - 4507010 en uw vraag wordt direct beantwoord.

1. Ik wil een bruidstaart bestellen, kan dat in de winkel?
Nee, in principe niet. In de winkel hebben wij een voorbeeldboek liggen. Hierin kun je verschillende voorbeelden vinden. Aangezien je trouwdag een bijzondere dag is en de taart een hoogtepunt van de avond is, kun je beter een afspraak met ons maken. Dan nemen we alle tijd voor je en kunnen we desgewenst ook producten laten proeven. De tijd en plaats bepaal je zelf. Veel bruidsparen willen dit feest lang van te voren plannen. Begrijpelijk als je bedenkt, dat je de zaal ruim van te voren moet reserveren. Bij onze taarten is dat anders. Wij maken deze namelijk vers! Dus u hoeft de taart geen weken van te voren te bestellen.

2. Ik moet voor school een werkstuk maken, kunt u daar bij helpen?
In dit geval verwijzen we je door naar de site van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). Hier vind je informatie de je kunt gebruiken voor het maken van je werkstuk. www.nbc.nl

3. Hoe laat beginnen de bakkers?
Dit verschilt per bakkerij, maar vers brood wordt altijd in de nacht gemaakt. In onze bakkerij beginnen de broodbakkers tussen 1.00 en 2.30 uur. De banketbakkers beginnen later.

4. Ik wil een keer in de bakkerij komen kijken, kan dat?
Ja dat kan. Aangezien wij dan ook de tijd voor je willen nemen, kan dit alleen op afspraak (033 - 4507010). Hou er wel rekening dat wij 's nachts werken, dus je moet wel vroeg je bed uit.

5. Waarom gebruiken jullie alleen maar roomboter en geen margarine?
Dit is een makkelijke. Roomboter heeft een veel betere smaak en is dus kwalitatief veel lekkerder. Het nadeel is dat roomboter duurder is dan margarine, hierdoor zijn sommige producten duurder dan in de supermarkt.

6. Zijn jullie recepten geheim?
Nee! Al onze producten zijn 'openbaar'. Indien je de samenstelling wilt weten van een bepaald product, kun je ons bellen (033 - 4507010). Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft om te weten wat hij/zij eet.

7. Mijn kinderen zijn allergisch voor melkproducten, zit dat in jullie brood?
In veel van onze producten zitten inderdaad melkproducten. Hierbij kun je denken aan witte zachte broodjes en krentenbollen, melkwit enz. Indien u brood wilt hebben zonder toevoegingen (dus ook zonder emulgatoren e.d.) kunt u dit bij ons bestellen. Laat u informeren in de winkel.

8. Waarom zijn veel van jullie producten ge√ętiketteerd?Sinds 1 april 2005 zijn alle leveranciers van voedingsartikelen (dus ook de bakker, slager en groenteboer) volgens Europese regels verplicht om voorverpakte producten te etiketteren. Hierdoor hebt u een beter inzicht in wat u koopt en eet.

9. Doen jullie ook aan sponsoring ?
Sponsoren is een bewuste keuze. Bakkerij Groenendijk krijgt regelmatig verzoeken om een evenement, een vereniging, activiteit of goed doel te sponsoren. En hoe goed de doelstellingen van de organisatoren ook zijn, wij kunnen de meeste verzoeken niet honoreren.

Sponsoring is bovendien niet vrijblijvend, daarom zoeken we bij alle sponsorprojecten een nauwe samenwerking met de gesponsorde of de organisatie van een evenement op basis van wederzijdse gelijkwaardigheid. Onze bakkerij ondersteunt bij voorkeur projecten, activiteiten of evenementen die in directe relatie staan tot onze activiteiten.

Wij sponsoren geen :
feesten
individuen
projecten met een religieus of politiek karakter
studiereizen
studentenverenigingen
kunst / cultuur /natuur
projecten waarbij de donatie een sluitpost op de begroting vormt
instellingen en andere particulieren verzorgingshuizen

Lokale sponsoring heeft onze voorkeur. Tevens kunt u aantonen dat het ook daadwerkelijk sponsoring betreft (denk hierbij aan boekjes/flyers). Indien u aan deze voorwaarden voldoet, nemen wij uw aanvraag in behandeling.

top